COVID maatregelen - Holvoet

29/11/2021
Beste bezoeker, klant, leverancier, partner,‍Wij begrijpen dat de nieuwe maatregelen die het Overlegcomité neemt noodzakelijk zijn. De druk op de zorgsector vereist maatregelen die een onmiddellijk effect hebben. Voor een heel aantal grote en kleine onderneming is dit echter opnieuw een stevige opdoffer.
Om onze dienstverlening zo goed en efficiënt mogelijk verder te zetten, zien we ons genoodzaakt om een aantal bijkomende maatregelen te nemen:

De aanpassingen aan de steeds wijzigende quarantaineregels vragen om hoge waakzaamheid en zorgen ook bij ons voor een verhoogde druk op onze organisatie. We horen dat erop heden reeds heel wat productiebedrijven te kampen hebben met abnormaal hoge afwezigheden door de vele quarantaines en in sommige gevallen zelfs met een productiestop.

Ook wij voelen de gevolgen van de huidige quarantaine- en andere maatregelen. Onvermijdelijk zorgen de veelvuldige quarantaines, een verspreiding van ons team door telewerk,… voor een impact op de dienstverlening die we aan u, onze partners, willen bieden. De quarantaines in afwachting van een testresultaat zorgen er immers voor dat collega’s onverwacht niet aan hun taken kunnen beginnen. De afstand die gecreëerd wordt door het telewerk zorgt dat er niet altijd adequaat en snel bijgesprongen kan worden. Heirkracht die nog versterkt wordt door de onzekerheid die heerst over de maatregelen die opgelegd worden door de overheid.

Dit komt bovenop de uiterst uitdagende tijden waarin onze sector zich nu reeds verschillende maanden bevindt (beschikbaarheden van grondstoffen, exponentiële prijsstijgingen, war-for-talent… ).

 

We rekenen hiervoor op elkaar, op collega’s, op klanten, op leveranciers. 

Raadpleeg het artikel voor de officiële publicatie en bekendmaking. 

KLIK DOOR

Meer nieuws & blogs

October 10, 2022

Interview: @Work - Bouwunie

bekijk meer
May 9, 2022

De job-in-hout van Stijn

bekijk meer
November 10, 2021

Holvoet genomineerd voor Schrijnwerk Awards 2021

bekijk meer