Holvoet Gebroeders Schrijnwerk West-Vlaanderen

West-Vlaams vakmanschap met respect voor onze passie

Holvoet is een West-Vlaams schrijnwerkbedrijf gekenmerkt door hoogstaande afwerking en maatwerk. Ondertussen al drie generaties actief in de bouwsector. Al sinds dag één staan we garant voor kwalitatief hoogstaande en technisch uitdagende projecten die we op tijd en binnen een transparant budget afleveren.


Onze klanten kunnen reeds meer dan 30 jaar beroep doen op ons team van gedreven vakmannen, kwalitatieve vaste partners en enthousiaste backoffice. Wij garanderen u maatwerk afgestemd op uw voorkeuren en verwachtingen.

Elk project meesterlijk afgewerkt, daar gaan wij voor, elke dag opnieuw. Dat blijkt uit tevredenheid van onze klanten en partners.

"Proficiat met de professionele aanpak en het knappe resultaat."

Professionaliteit en communicatie staan bij ons steeds bovenaan. Het behoort tot ons DNA om onze klanten te ontlasten en ze bij te staan met onze technische expertise. Om de meest uitdagende projecten te kunnen realiseren, blijven we steeds investeren in ons modern en flexibel machinepark. Het voltallige team Holvoet, een partner waar u steeds kan op rekenen.

Onze sterkte?
Maatwerk verzekeren in totaalprojecten, technische deuren, binnenschrijnwerk & meubilair.