Holvoet genomineerd voor Schrijnwerk Awards 2021
Publicatie
November 10, 2021
Leestijd
02' 10"
Tag
#AWARD
Bijlage - Doorverwijzing
Bekijken

Dankzij de hoge afwerkingsgraad en het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen zijn ze genomineerd binnen de categorie 'Totaalinrichting'.

Dag na dag er - VOL - voor gaan, resulteert in een nieuwe nominatie voor de Schijnwerk Awards 2021. Onze wekker gaat dagelijks af met een reden: wij willen door interne kennis, vakmanschap en expertise onze klant in staat stellen doelen te verwezenlijken met de hoogste afwerkingsgraad als logisch gevolg. En of wij graag onze vingerafdruk nalaten, daar is geen twijfel over mogelijk. The best is yet to come!

Opnieuw wordt onze aanpak gekenmerkt door onze A tot Z benadering, een onontbeerlijke pijler wanneer het gaat over totaalprojecten & interieurafwerking. De Schrijnwerk Awards is een onderscheiding die jaarlijks wordt uitgereikt en beloont bouwbedrijven voor de realisatie van een bijzonder project. Deze prestigieuze vakwedstrijd telt 6 categorieën. Hoewel wij in élke referentie met de grootste zorg (en met oog voor detail) te werk gaan, is BBURO toch wel een project dat er bovenuit springt wat betreft interieur en alle afwerkingselementen. Uit de meer dan 60 deelnemende bedrijven is Holvoet alvast een terecht kanshebber! Een woordje uitleg ...

HET PROJECT

BBuro in Brugge is een uniek pand dat in 2021 gerenoveerd werd door Holvoet Gebroeders nv. Het gebouw dient gedeeltelijk als handelsruimte en deels als privéruimte. Dankzij de hoge afwerkingsgraad en het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen zijn ze een van de genomineerden voor de Schrijnwerk Awards 2021 binnen de categorie 'Totaalinrichting'. Alle verschillende fases liepen vlekkeloos in elkaar over dankzij de uitgebreide voorbereiding, enthousiaste samenwerking met het architectenbureau BILDT en een knap staaltje vakmanschap.

ONTWERP & VOORBEREIDING

Al tijdens de ontwerpfase werd er bewust gekozen om te werken met natuurlijke, hoogwaardige materialen, een voorkeur van zowel de ontwerper als de schrijnwerkers. Omdat de architect en de bouwheer alle individuele elementen wilden samenbrengen tot één geheel werd alles tot in de puntjes en volledig op maat voorbereid.

THE EXTRA MILE

Een understatement in dit geval. Aan verschillende uitdagingen geen gebrek tijdens dit project. Ook niet tijdens de plaatsing. Een van de troeven van het bedrijf is het maatwerk. Ook voor het leveren en plaatsen van het meubilair werd dus in hun richting gekeken. Allereerst zijn er de hoogwaardige binnenramen en -deuren die zowel geleverd, als geplaatst werden. Zij werden afgewerkt met eikfineer in een eiken blokkassement. Daarbovenop is er de imposante eiken wandafwerking, de echte eyecatcher van het project, die doorloopt over de deur- en meubelgehelen. Met eik in de hoofdrol, werd - op vraag van de klant - al het materiaal op uniforme wijze gekleurd.

Om alles tot in de puntjes af te werken, werd met een vergrootglas toegekeken op de fijnste details. Bij Holvoet Gebroeders gaan ze namelijk graag the extra mile om hun expertise rond maatwerk extra in de verf te zetten. Dankzij hun inlevingsvermogen kunnen ze dit ook telkens tot een goed einde brengen.

UITREIKING

Een onafhankelijke jury gaat elk jaar met oog voor detail door alle ingediende dossiers. Hieruit wordt een shortlist opgemaakt van genomineerde projecten. Vervolgens geeft elk jurylid een beoordeling op esthetiek, techniciteit, voorbereiding en kwaliteit van uitvoering. De gemiddeldes worden finaal samengenomen, waaruit de top 3 gekend wordt.

Onze LinkedIn verhalen
Onze Instagram reels & stories
Onze Facebook posts
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meest gelezen 2023