Artikel: Holvoet - Turner Magazine
Publicatie
September 8, 2020
Leestijd
02' 50"
Tag
#PARTNER
Bijlage - Doorverwijzing
Bekijken

“WE HEBBEN SAMEN AL EEN HEEL PARCOURS AFGELEGD MET TURNER. WE GELOVEN IN HUN VAKKENNIS.”

Met sommige klanten bouw je in de loop der jaren een heuse vertrouwensband op. Holvoet Gebroeders, een schrijnwerk- en afwerkingsbedrijf dat zich vooral toespitst op grotere projecten in de B2B-markt, is er zo een. Vorig jaar verkochten ze hun site in Izegem en trokken ze naar Ingelmunster, naar een plek die beter aan hun huidige eisen voldoet. Maar ook daarvoor deden ze reeds geregeld een beroep op onze diensten. Zaakvoerder Dieter Vandewege verklaart het succes van dit partnerschap.

“Onze site in de Ghistelstraat in Izegem is historisch gegroeid, zoals dikwijls het geval is bij KMO’s,” aldus Dieter Vandewege. “Alles begon met een werkplaats achter de woning van de eigenaar, waar na verloop van tijd steeds meer gebouwtjes bij kwamen. Tot je op een bepaald moment op de limieten van die plek botst en het tijd wordt om naar iets anders uit te kijken. We hebben dat aan Turner laten weten en niet veel later kwam Siska Dejonghe op de proppen met de site in Ingelmunster. We waren meteen enthousiast. Ten eerste was er vroeger een meubelfabriek gevestigd, waardoor er bijvoorbeeld al stofafzuiging en andere voorzieningen waren die ook voor ons interessant zijn. Ten tweede bleven we in dezelfde buurt, wat heel belangrijk is voor een lokaal verankerd bedrijf als het onze. Ook de verkoop van onze oude site nam Turner voor zijn rekening.”

Vertrouwensband

Deze twee cases waren niet de eerste samenwerkingentussen Holvoet en Turner. DieterVandewege: “We runnen ook een vastgoedvennootschap, die al meer dan eens met Turner in zeeging. Daarnaast hebben we een zusterbedrijf dat een bedrijfspandbezit in Brugge. Ook dat verliep via Turner. En dan is er ook nog een winkel die we via Turner verhuren. Kortom, we hebben samen al een heel parcours afgelegd. Wij werken meestal samen met Siska Dejonghe en de opvolging is altijd piekfijn in orde. Ze speelt kort op de bal, houdt ons op de hoogte van het verloop van de dossiers, is communicatief sterk … Hoe Turner proactief met het pand in Ingelmunster op de proppen kwam, is een mooi voorbeeld van hoe ze te werk gaan. We geloven in hun vakkennis en laten de dossiers dan ook in het volste vertrouwen aan hen over.”

Onze LinkedIn verhalen
Onze Instagram reels & stories
Onze Facebook posts
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meest gelezen 2023