Een nieuw kantoorgebouw als begin van een ambitieuze toekomst
Publicatie
October 10, 2022
Leestijd
01' 45"
Tag
#TOEKOMST
Bijlage - Doorverwijzing
Bekijken

“We zijn nog jong, maar we hebben zelf al veel kansen gekregen en gegrepen. Zo’n klimaat willen we creëren voor iedereen die hier werkt."

In 2016 kwam Dieter Vandewege aan het roer van Holvoet Gebroeders uit Ingelmunster, al 30 jaar gespecialiseerd in b2b-schrijnwerkerij. In 2020 vervoegde Frederick Cornillie hem als bestuurder. Sindsdien timmert het duo samen met hun team aan wat ze intern ‘Holvoet 2.0’ noemen: een hedendaagse kmo met een moderne bedrijfsstructuur, een nieuw gebouw én een gespecialiseerd team.

Dieter Vandewege: “Het bedrijf had een jarenlange reputatie in technische binnendeuren voor bijvoorbeeld ziekenhuizen of scholen. Door te investeren in gespecialiseerde projectleiders en machines konden we dat segment verder uitbouwen en onze regio verruimen. Nu werken we in heel België. Het nieuwe ziekenhuis in Charleroi is ons meest recente prestigeproject, goed voor maar liefst 7.000 binnendeuren. Ook de dienstverlening voor de totaalinrichting breidden we uit. Van zodra een gebouw wind- en waterdicht is, gaan wij aan de slag. Voor de klant is het een enorme troef dat één iemand het project in totaliteit opvolgt. Zo is er minder marge voor fouten of vertragingen. En dat is ook goed voor het esthetische aspect. ”

Op het vlak van personeelsbeleid waait eveneens een nieuwe wind. “We zijn nog jong, maar we hebben zelf al veel kansen gekregen en gegrepen. Zo’n klimaat willen we creëren voor iedereen die hier werkt. Een klimaat waarin iedereen kan groeien en zijn of haar talenten kan ontplooien. Elkaar coachen en begeleiden horen er dan bij, ja. Maar als iemand groeit als individu, dan groeit het bedrijf. We zoeken echt mensen om samen een mooi verhaal te schrijven. ”Binnenkort verrijst op de site van het gloednieuwe bedrijfsgebouw ook een nieuw kantoorgebouw, in vogelvlucht slechts een kilometer van de oude site. “Lokale verankering vinden we heel belangrijk. Anderzijds wilden we wel een werk- en kantoorgebouw die passen bij de nieuwe bedrijfsstructuur en het moderne productieproces.” En zo vormt het nieuwe kantoorgebouw voor Dieter het sluitstuk van de transformatie naar Holvoet 2.0, en vooral een nieuwe sprong voorwaarts naar een uitdagende ambitieuze toekomst.

Onze LinkedIn verhalen
Onze Instagram reels & stories
Onze Facebook posts
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meest gelezen 2023